Tortizza

Ett rekordsnabbt sätt att göra egen pizza på är att fuska sig förbi momentet med hemmagjord pizzadeg och använda sig av färdigköpta tortillabröd. Då kan man istället koncentrera sig på fyllningen, och låta var och en i familjen komponera sin egen vegopizza, utan att behöva kompromissa om smaker.

Gör såhär:

1. Sätt ugnen på 250 grader.

2. Skiva svamp, paprika och zucchini.

3. Lägg tortillabröden på bakplåtsklädd plåt och bred ca 0,5 dl tomatsås på varje bröd.

4. Strö över ost och pynta pizzan med tillbehören.

5. Grädda i mitten av ugnen ca 10-15 minuter eller tills osten smält och pizzorna fått fin färg.

4 PIZZOR

Du behöver:

4 tortillabröd

2 dl tomatsås (färdig eller hemmagjord)

4 dl riven ost (ca 160 g)

6-8 champinjoner

1 liten zucchini

1 röd paprika

1 dl valnötter

1 dl svarta oliver

4 msk pesto

75 gram fetaost